Sommarutmaning: Resa till Medelhavet 2021

Medelhavet

I början på sommaren var jag oerhört pepp på att läsa mig runt Medelhavet tillsammans med Enligt O. Sedan var jag tydligen inte så sugen på att läsa alls. Men några titlar blev det i alla fall och jag behöver inte skämmas för utmaningen. Den gav mig bara inte den där lässkjutsen som jag längtat efter. Jag har påbörjat boken Det eviga folket är inte rädda av Shani Boianjiu från Israel och den är mycket lovande, trots bara några få sidor lästa.

I den här utmaningen har jag räknat in både böcker av författar från regionen och böcker som utspelar sig i regionen. Jag såg att Linda hade läst sex böcker så jag ska verkligen inte skämmas för mina sex efter min antilässommar.

Lästa böcker

Spanien: Maria Barbal – Som en sten i ett jordskred (recension kommer!)

Frankrike: Guillaume Musso – Samtal från en ängel

Italien: Ilaria Tuti – Den sovande nymfen

Libanon: Anna Tell – Norr om Beirut

Israel: Amos Oz – Hur man botar en fanatiker 

Marocko: Fouad Laroui – Den mystiska målningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.