Septembersummering

Selma, Mamma Mu och Kråkan

Selma, Mamma Mu och Kråkan och Bokmässan. September 2017.

Nu är det oktober och verkligen hög tur att göra min septembersummering. September har varit en riktigt tuff månad för mig personligen och det har varit lite si och så med bokläsandet. Dessutom hag jag haft enorma tekniska problem med bloggen (som tack och lov verkar lösa sig nu!). Men månaden började med födelsedag för den stora killen och avslutades med bokmässan med den lilla tjejen så det blev allt som allt en bra månad i alla fall.

Läsning

Det går sådär med mina utmaningar kan man säga. Funderar på om det är dags att dra igång ett nytt projekt snart eller om jag bara ska köra på med recex och det som faller mig in. Jag kan sakna att leta och leta efter litteratur som gud glömde. Samtidigt så gör jag det jag orkar och det har tydligen inte varit att läsa böcker som passar in i mina utmaningar.

Transutmaning: Den känns som avslutad nu. Dyker det upp fler transböcker så läser jag förstås dem, men nu känns det inte som att jag behöver en utmaning för att göra det längre.

Feministsommar: Det blev inte så mycket av den tyvärr. Det var inte helt lätt att kombinera semester med två barn varav den ena var drygt ett.

Maria Lang: Har pausat det lite, men kanske borde ta och läsa en snart igen!

Hyllvärmare: Har nästan bara läst recex i september, så inget nytt under solen här heller.

Språkutmaningen: Har inte ens läst en bok på engelska. Vi får se hur det går med den utmaningen.

Träning

Med träningen och utmaningen #hannablirstarkare100 går det betydligt bättre. Jag har ägnat de senaste veckorna åt att hänga mycket på SATS. De tär nu vecka 40 och jag har tränat 80 pass. Med andra ord så behöver det hända något riktigt katastrofalt för att jag inte ska klara det. Det känns bra!

2 kommentarer

  1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

    Jag ärvde ett helt gäng Maria Lang-böcker av min mormor men det har aldrig blivit av att jag läst någon. Kanske borde ge dem en chans.

    1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

      Gör det! I lagom doser i taget är de riktigt underhållande!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.