Selmas saga och när SVT fick en särskild plats i mitt hjärta

Nu har julkalendern dragit igång och jag tycker efter tre avsnitt att Selmas saga verkligen har potential. Såklart tyckte jag att det var särskilt roligt att kalandern i år heter Selmas saga och detta ville jag förmedla till det enda medvetna barn jag har, Selmas storebror Hugo. Han reagerade inte som jag trott, utan blev ledsen och började gråta. Han ville att jag skulle ringa SVT och be dem byta namn till Hugos saga. Jag ville såklart inte vara en dålig mamma så jag vände mig till SVT på Twitter.

Jag skriver till SVT på Twitter

Jag la upp en tweet och tog sedan hand om min dotter i okänt antal minuter. När jag kom tillbaka hade jag fått två svar från SVT samt en massa gillamarkeringar.

SVT till mig på Twitter

SVT svarar fint med en hälsning till Hugo.

SVT Play fixar titeln på Twitter

Någon på SVT play förbarmar sig över min ledsne son som tycker att detta med storebrorskapet inte enbart har sina fördelar. Människan bakom detta verk har en särskild plats i mitt hjärta.

2 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

  Så fint gjort!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379
   • Hanna3 december, 2016 kl. 09:24
    Författare
   • Svara

   Verkligen! Jag är riktigt rörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.