På en strand i Sihanoukville av Hanna Lager

Strand i solnedgång

Ni sa ja till att läsa en följetong här på bloggen så då kommer ni också att få det! Jag pustar ut lite att det fanns intresse och så kör jag, hur pinsamt detta än kan kännas just nu. På en strand i Sihanoukville är en följetong i ett ännu okänt antal kapitel och jag skriver berättelsen mer eller mindre lajv. Just nu finns två och ett halvt kapitel skrivna.

Varje inlägg kommer att komma med en bild, oftast från mitt eget album. Detta är främst för att det behövs en bild för att bli mer läst på sociala medier. Det behöver alltså nödvändigtvis inte vara från det ställe ni läser om. Jag hoppas att det inte ska störa er fantasi, utan istället ge små illustrationer av Sydostasien.

”Baksidestext”

Nina och Calle har båda bestämt sig för att göra en resa till Sydostasien ensamma. Båda flyr de från något. Nina, som gått från den ena dåliga famnen till den andra. Calle som måste bryta ett mönster. De finner varandra på Khao San Road i Bangkok och de slår följe till Angkor Wat. Någonstans mellan Phnom Penh och Saigon börjar de prata om det förflutna och försöker hjälpa varandra att blicka framåt. Någonting händer där, på en strand i Sihanoukville.

Missa inte första kapitlet. Det publiceras klockan 10:00 på midsommardagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.