Nyvaccinerad går jag in i en ny coronafas

Nyvaccinerad

Senaste veckan har varit händelserik. Både jag och min son insjuknade med förkylningssymptom och fick testa oss för covid-19. Ingen av oss hade det och nu är båda friska. Jag hade inte lyckats boka vaccin till förra veckan, vilket med facit i hand var bra för jag hade inte fått vaccinera mig sjuk. Nu är jag frisk, kry och nyvaccinerad!

Allt höll på att gå åt skogen när jag glömde legget hemma, men det gick bra med mobilt BankID, vilket var gårdagens räddning. Jag är glad att jag fick en tid på ett ställe så pass nära, i Slakthusområdet vid Globen. Nu återstår visserligen på dos två, men om tre veckor ska jag ha ett bra skydd och det ser jag fram emot!

Nu går vi in i en ny fas känns det som. Allt fler blir vaccinerade och i takt med det borde mer saker kunna öppnas,. Jag är lite orolig för den indiska varianten, men förhoppningsvis kan vi mota bort den med vaccin. Jag är betydligt gladare idag med Pfizer i blodet och sommar ute, än vad jag var i januari med snö och till synes ändlös isolering.

När jag kom hem lyckades jag dessutom hitta biljetter till Liseberg, som tidigare på dagen varit slut, så nu ser vi fram emot sommar, sol, semester, nöjesparker, bad och massa skoj. Jag vill också träffa folk! Inflyttningsfest är det väl inte tal om än, men drinkhäng i trädgårdar med färre inblandade är också trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.