Nu diskuterar vi brasilianska noveller!

Brasiliens flagga

Äntligen är bokcirkeln igång om brasilianska noveller ur Brasilien berättar: Ljud av steg från Tranans förlag! Jag ska inte göra om samma misstag som från cirkeln om Munro och läsa hela boken på en gång och sedan inte minnas novellerna eller blanda ihop dem så mycket att diskussion blev omöjlig för min del. Nu läser jag tre i taget eftersom vi pratar om tre i veckan.

För er som inte är med i Facebook-gruppen kan diskutera med oss på Bokmässas community där Camilla på Mind the book startat en grupp med Brasilien som tema. För er som missat är Brasilien tema för nästa bokmässa och jag som bloggambassadör vill därför uppmärksamma landet lite extra i år.

Jag kommer att skriva lite om vilka noveller vi har läst och om hur snacket gick, men väntar till vi har pratat klart. Således kommer jag skriva om de tre första novellerna nästa söndag. När alla 37 (!) noveller är avklarade avslutar jag mitt deltagande med en novell-lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.