Novell-lördag: Sydafrika

sydafrikas flaggaIdag blir den en spännande dag för idag ska jag recensera flera noveller ur Tranans samling Sydafrika berättar: En stereo i Soweto.

I boken är novellerna uppdelade i de som handlar om tiden före apartheidsystemets avskaffande och de som handlar om tiden efter. Alla är skrivna hyfsat nyligen. Jag kommer att publicera fem noveller i den första kategorin (de fem första) och två i den andra (de två sista). En novell är skriven av en man. Det handlar om svarta och vita, det handlar om kvinnoförtryck och det handlar om det nya Sydafrika. Jag är oerhört imponerad av det jag har läst.

Första recensionen publiceras kl 11 och sedan kommer det en i timman fram till 18 då jag publicerar ett avslutningsinlägg. Häng med!

UPPDATERAT

Jag glömda att berätta att Sydafrika är ett land jag har varit i. Läs om min resa dit här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.