Novell-lördag: Finland

Finlands flaggaSnart är det dags för EU-landet Finland i min EU-läsning, men jag tjuvstartar lite med en novell-lördag på temat Finland. I Tranans novellsamling  Finland berättar: Rådjurens himmel var det en majoritet kvinnor och jag kommer inte att recensera alla.

Finland är ett land som jag läst mycket ifrån, men det var flera nya kvinnor i novellsamlingen. Jag läste minst ett bekant ansikte också. Det var flera fantastiska feministiska berättelser och jag kommer att recensera dem jag fastnade för mest. En i timmen från klockan tio och ett avslutningsinlägg med sammanfattning kommer klockan fyra, Häng med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.