Nobelnovellfest på Nobelmuseet

Idag har jag varit på nobelnovellfest på Nobelmuseet. Arrangörer var Novellix. Förlaget ger ut noveller fyra och fyra på olika teman. Nu var temat nobelpristagare. Jag ville såklart komma då nobelpristagare är ett intresse. Eftersom min bebis helst äter från mig, fick jag ta henne med.

Nobeller från Novellix

Det var dessa noveller som firades ikväll. Jag har hunnit läsa Luigi Pirandello och Orhan Pamuk och hade läst Alice Munro sedan innan. Jag ser fram emot Doris Lessing. Den sistnämnda fick vi ett smakprov på under kvällen.

Skumpa med Selma-touch

Vi fick ett glas skumpa med Selma-touch. Fantastiskt fin filmis som jag såklart tog med hem. Goda chokladpengar fanns också.

Selma-noveller från Novellix

Vi fick också ta Selma-noveller. Det fanns såklart fyra, men dessa tre låg på borde där jag satt.

Orhan Pamuks autograf på stol på Nobelmuseet

Alla nobelpristagare som varit på Nobelmuseet har fått signera en stol. Det är de stolarna som står i bistron. Här är den som Orhan Pamuk skrivit sin autograf på.

Selma och mamma på Nobelnovellfest

Min Selma Lager. Hon skötte sig fint, men ville gärna göra hemska ljud när en musiker spelade Bob Dylan. Sedan träffade vi Boktokig i shoppen och det var kul ett tag, men sen ville Selma hem. Jag hade gärna stannat längre, men det är ju som det är och jag är glad att jag kunde komma alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.