Silvia Avallone på Stadsteatern

Silvia Avallone

Livet har den senaste tiden varit lite vardagsjobbigt, med vab, trots och jobb-bryderier. Jag orkar dock inte skriva om det. Inte nu. Istället ser jag tillbaka mot en mycket trevlig kväll med bokbloggarmaffian, eller delar av den i all fall, här i Stockholm. En spontanutekväll som visserligen fick lite jobbiga konsekvenser dagen efter men som lämnar kvar fina minnen!

Istället för gnäll tänkte jag berätta om något kul som händer snart. Om en vecka ska jag gå och lyssna på Silvia Avallone på Stadsteatern och inte nog med det, jag ska också träffa rödvinsbokcirkeln och prata om Avallones nya bok Marina BellezzaMarina Bellezza

Jag älskade Stål och Marina Bellezza verkar lovande såhär långt (100 av 500 sidor läste såhär långt). Avallone skriver om en annan del av Italien än den turister oftast kommer i kontakt med. Det är långt ifrån glassiga stränder och exklusiva shoppinggator. Har du inte läst henne innan så gör det!

Jag återkommer såklart med både recension av boken och referat från samtalet på Stadsteatern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.