Mitt mål är uppnått!

När jag drog igång nya Feministbiblioteket här på WordPress satte jag upp mål. Förutom besöksmål satte jag upp et långsiktigt mål: att en dag få ett citat på baksidan av en bok. Aldrig trodde jag att det skulle gå så fort. Idag kom ett brev på posten, det var en bok till min son Hugo från min vän Birgitta med familj. Boken heter Tesslas mamma vill inte och jag har recenserat den här. På baksidan av boken står det:

”En mycket humoristisk och rolig bok för små barn och lite extra kul är det att det är mamman som får vara busig.”
– Hanna Lager

Boken är utgiven på mitt favoritförlag Olika och nu skänker jag dem lite extra mycket kärlek för att ha gjort min dag! Funderar på hur detta ska firas. Kanske lite rosa skumpa till helgen?

6 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Oj, stort! Grattis!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

   Tack!

 2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Kul! Grattis =)
  Föresten, håller på och läser ”Språk och kön” nu. Har kommit till ungefär halva och den verkar väldigt bra hittills. (Jag har för mig att du var nyfiken på den.)

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

   Tack! Det stämmer att jag var intresserad av den. Vad roligt att den verkar motsvara mina förväntningar! Om du vill får du gärna skriva en gästrecension på boken.

   1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

    Oh, låter som en kul idé.

   2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

    Vad roligt! Titta under Gästrecensioner om du vill ha tips om hur du ska skriva. Sedan kan du mejla den till mig på hanna@feministbiblioteket.se

 1. […] jag själv gjort det. Det här er mitt andra citat (som jag vet om). Det första var på barnboken Tesslas mamma vill inte från Olika […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.