Lyriktian nu avslutad

TJ Dema. foto kalahari imagesLyriktian tog inte en månad, men så kan det vara ibland. Mitt fokus på lyrik blev något mer utdraget, men nu har jag i vilket fall recenserat tio poeter här på bloggen. Jag tycker att det har varit en bra spridning, med något liten övervikt för Europa.

Vizma Belševica Jordens värme (Lettland)

Gabriela Mistral Dikter i urval av Hjalmar Gullberg (Chile)

Ilma Rakusa I drömmarna mellan fälten: snö (Schweiz)

Neringa Abrutytė The swimming pool och andra dikter (Litauen)

Anise Koltz Ljudvallen (Luxemburg)

Emma Warg Nära darrar ingen hare (Sverige)

Maria Grech Ganado Dikter från The drunken boat (Malta)

Ewa Lipska Kära fru Schubert (Polen)

Carol Ann Duffy Standing female nude (Storbritannien)

TJ Dema Dikter ur Karavan (Botswna)

Bäst var Carol Ann Duffy, i en alldeles egen division. Men jag älskade också att lyssna till TJ Dema. Jag är glad över mitt poesifokus, även om det tog lite längre tid än tänkt. Ni kommer att se mer lyrik även framöver. Jag älskar dikter som ni kanske förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.