Lyriktian i mars

Nelly SachsI mars är det dags för lyrik har jag bestämt mig för! Lyriktian kallar jag miniutmaningen som faktiskt tjuvstartade igår. Reglerna är enkla, tio recensioner av lyrik ska produceras under mars månad med start igår (som inte är mars, jag vet).

Efter avhopp i bokcirkeln Tretton nobelpristagare är jag ansvarig för Nelly Sachs som vi ska läsa i mars. Vi har precis avslutat Gabriela Mistral som jag snart ska skriva en recension på, så det kommer att bli mer än en nobelpristagare. Det kommer också att bli en hel del nytt och en del svenskt.

Är det någon som hänger på och läser lyrik i mars?

UPPDATERAT

Ni som vill hänga med på lyriktian måste inte följa mina regler utan kan utforma det precis som ni vill. Det vore jätteroligt om det blir mycket fokus på lyrik i mars!

2 kommentarer

1 ping

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5083

  Jag hänger med i min egen takt för jag är också sugen på lyrik. Men jag lyckas aldrig skriva 10 recensioner på en månad och jag gillar inte att recensera lyrik. Men jag ska försöka få till 10 st ngt om lyrik (kanske ibland bara en dikt).

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5083
   • Hanna27 februari, 2015 kl. 08:38
    Författare
   • Svara

   Ja, jag kasnke borde skrivit att 10 recensioner under mars inte är ett krav för andra, bara för mig 🙂 Kul att du vill vara med!

 1. […] initierade Lyriktian, en miniutmaning till mig själv att läsa och recensera tio poeter under mars. Jag har nu kommit […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.