Lite släktnostalgi såhär på jul

Det är jul och jag är hemma hos mamma och pappa i Lidköping. Jag är dessutom sjuk så några snöänglar eller åk i pulkabacken har det inte blivit än. Idag var min 96-åriga mormor här och vi tittade som vanligt i fotoalbum. Jag fastnade som vanligt för två mycket fina bilder från mammas och pappas bröllop 1975 (två år innan jag föddes) föreställande mina mor- och farföräldrar. Det är roligt att båda paren har fångats på bild den kvällen och att det inte verkar så arrangerat. Kan man se några likheter mellan dem och mig? Tror inte det.

Mormor är för övrigt den enda som lever. Morfar dog 2004, farfar 2007 och farmor 1984.

Mormor och morfar 1975

Min mormor Ingrid och min morfar Karl-Gustav.

Farmor och farfar 1975

Min farmor Brita och min farfar Knut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.