Klickmonster eller fira midsommar?

Landsort

Nu drar jag till skärgården för att fira midsommar. Landsort är platsen och visst skulle det bli såhär fint väder i år också?

Jag skulle vilja skriva något klokt och bra som alla vill dela och sprida, men sådana inlägg skriver en bokbloggare i regel inte varje dag. Jag har massor av inlägg som står på kö just nu, för jag vill inte publicera fem recensioner på en och samma dag, men inget av inläggen har den karaktären att de är potentiella klickmonster.

Vad sägs om lite estniska dikter?

En jemenitisk novell?

Kvinnliga protestsånger från norra Malawi?

Inte?

I den påbörjade läshögen finns en bok om Bangladesh frigörelse, en av den rumänska gymnasten Nadia Comaneci och en bok av en kazakstansk kvinna. Inte heller det så jättepoppis kan jag tänka mig.

Ibland känner jag mig bara för smal. Men jag gör det inte av någon annan anledning än att jag älskar det. Någon ska ju göra det också.

Serien #fotbollsfeber kommer att komma lite sporadiskt under midsommarhelgen, men jag orkar inte skriva något idag. Så kan det bli ibland.

Trevlig midsommar allihop!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

  Jemen och Malawi – tack och lov för smala bokbloggare! Att skriva klickmonster är kanske inte det viktigaste? Du har ju en blogg med tydligt fokus som jag och många andra följer just därför. Skit i bredden, djup är också fint!

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

   Tack! Det är ju en svår avvägning det där för både bredd och djup behövs ju. Och nu menade jag inte att skriva ett klickmonster som är typ provocerande för promenerandets skull. Mer att jag kommer på något så klokt att alla bara “Åh, klockrent!”, men sånt spottar man ju inte bara ur sig 🙂

 2. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

  Du är rolig du, kör på. Jag läser gärna.

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

   Haha! Vad sökt att höra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.