Julmarknad på Norstedts

Idag begav jag mig till Riddarholmen för årets första julmarknad hos bokförlagen. Det var Norstedts och Rabén och Sjögren som stod som värd för den här. Redan på vägen dit fick jag en kul överraskning. Jag mötte Sincerely Johanna och fick en trevlig pratstund!

Jag på julmarknad hos Norstedts

Det var en sjuhelsikes dåligt väder idag. men jag var utrustad med gummistövlar, något om skulle göra svettningarna svåra inne på marknaden.

Julmarknad på Norstedts

Det var trevligt julpyntat och massor av böcker till bra priser. Jag köpte inte på mig något för egen del, för jag betalar ju trots allt 169 kr i månaden för Storytel och så får jag massor av recensionsex. Min bokhylla svämmar över. Men jag hittade lite presenter till Selma. Hon har precis kommit in i en Pippi-period och det fanns nya fina serieböcker med originalbilder av Ingrid Vang Nyman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.