Julklappsböcker – färre för varje år

En person som får mycket recensionsex och köper det mesta hon vill ha, får färre och färre julklappsböcker varje år. Det kan jag konstatera. Mina önskelistor blir också alltmer obskyra och känns kanske mer som beställningslistor än önskelistor att utgå ifrån. Min man är den enda som vågar tänka utanför ramarna och överraska mig (och han är ju också den enda som har fri tillgång till min bokhylla). Han gav mig tre böcker.

Julklappsböcker 2014

Jag ser mycket fram emot Hanna Rosins The end of men, som ska ha vissa likheter med Sheryl Sandbergs Lean in. Lady Almina, som ska vara verklighetens Cora Crawley, var en överraskning som jag välkomnade. Sedan Stephen Kings Att skriva. Jo, någon gång ska jag definitivt det. Skriva en roman alltså.

God fortsättning och hoppas att ni också fick bra böcker i julklapp!

Imorgon är det temadag om tsunamin. Missa inte det!

2 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Ser ut som fin läsning det där. Vet vad du menar, blir alldeles för långa listor till tomten med böcker så jag tänkte att i år skriver jag 1 jag vill ha så blir det säkert bra. Och tänka sig, tomten tyckte jag varit snäll så fick faktiskt den. Första delen i Conn Igguldens nya serie om Rosornas Krig. Är en sådan bok som man vill slänga sig över direkt vilket är ett problem. Kan vara bra att läsa ut dem man håller på med innan. Men det riktigt kliar i fingrarna kan jag säga.

  2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Vilka fina klappar 🙂 Jag läste Att skriva tidigare i år och tyckte väldigt mycket om den. Den var inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.