Julkalender 2015: Tre böcker om dagen

Krans 1Imorgon börjar min julkalender och hur frestande det än är att hänga på Enligt O:s kalender som kör en dam om dagen och därmed köra en repris från 2011 års julkalender som jag kallade dagens feminist, så ska jag köra ett nytt tema.

Årets julkalender kallar jag tre böcker om dagen och den skulle man kunna säga är lite inspirerad av Lyrans tematrio. Varje dag är det ett nytt feministiskt eller feministisk intressant ämne som står i fokus och ni får tips om tre böcker på varje ämne.

Ni kommer att få boktips från hela världen och från flera tidsepoker, men jag kommer att hålla mig till fiktion i form av skönlitteratur och lyrik. Jag hoppas att ni gillar temat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.