Jag ska på Stockholm Literature i helgen!

Stockholm Literature

Jag ser så mycket fram emot Stockholm Literature i helgen på Moderna Museet. Förutom inträdesbiljetten så har jag köpt biljett till ett föredrag av Chimamanda Ngozie Adichie och det ska bli hur kul som helst. Hon är en av mina absoluta favoriter just nu. Hennes bok Lila Hibiskus kom med i den feministiska litteraturkanonen och En hav gul sol är nog den bästa krigsskildring jag har läst. Jag ser mycket fram emot hennes nya Amerikanah.

Förutom Adichie vill jag titta lite närmare på Kim Thuy, Svetlana Aleksijevitj, Monika Fagerholm och Olga Grjasnowa. Vi får se vad det finns tid till. Jag hade bara tänkt att vara med på lördagen. Livspussel osv.

Ses vi där?

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Japp, vi ses där! Kul!

   • Hanna23 oktober, 2013 kl. 09:59
    Författare
   • Svara

   Jättekul!

 2. Å, Ngozie Adichie, nu blev jag jättejätteavis! Jag gillade verkligen Amerikanah, den kröp som under huden på en. Ha så skoj!

   • Hanna24 oktober, 2013 kl. 01:39
    Författare
   • Svara

   Har inte läst den än, men se fram emot den verkligen! Det ska bli så kul att lyssna på henne på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.