Jag har varit på bokrean – #jagbokhandlar

Bokrea-böcker 2020

Jag har varit på bokrean på nätet, i Örebro och i Stockholm. Jag har inte bara klickat hem böcker, utan även gått i fysiska butiker. I Stockholm gick jag till Söderbokhandeln för att jag gillar att sådana bokhandlar finns. Vill man att sådana ska finnas kvar, måste man också handla i dem. Jag har såklart fotat och lagt upp på Instagram under hashtagen #jagbokhandlar. Gör det du också för att vi sa ditt stöd för fysiska bokhandlar!

Mina reainköp

Mina reainköp kan ni se i listan nedan. Sedan har barnen också fått böcker, men det här inlägget handlar om om vad jag vill läsa.

Ålevangeliet av Patrik Svensson: En bok om ålar? Självklart! Dessutom har min vän Eva Wilsson gjort omslaget och då är det en bok jag vill ha i hyllan.

Simultan av Ingeborg Bachmann: Jag hittade den på Söderbokhandeln och den är utgiven på Ellerströms. Jag har länge velat läsa mer av Bachmann och nu har jag inget att skylla på!

Löparna av Olga Tokarczuk: Jag vill läsa mer av henne och när Löparna fanns med på rean var det ett självklart val att inhandla den.

Som pesten av Hanne-Vibeke Holst: Blir mer och mer anti tegelstenar för varje år som går, men så älskar jag ju Hanne-Vibeke Holst. Efter viss tvekan slog jag till på hennes senaste.

Geografins makt av Tim Marshall: Jag undrar om det inte håller på att bli en tradition att köpa geografiböcker på rean.

Kristin Lavransdotter av Sigrid Undset: Jag har hela sviten, men eftersom den här är en del av nobelristagarserien så passade jag på att köpa den på rean. Märkligt val att ta en del av en svit istället för tex Jenny, som är en fristående bok.

Zeinas green kitchen av Zeina Mourtada: Helt underbar kokbok med vegetariska recept från hela världen. Nu är jag sugen på koreanska potatisbiffar, jollofris från Västafrika och kikärtscurry i friterade bröd från Trinidad och Tobago.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.