Jag är inte på väg till Varberg idag

Leninbadet

För ett år sedan åkte jag till Varberg för att bo på spa, läsa och umgås med mina bokbloggarkollegor (som jag betraktar som mina vänner). Jag hade verkligen velat åka i år, men det går liksom inte när familjen bor på hotell och vi är mitt uppe i en flytt. Det hindrar mig inte från att sörja lite idag att jag inte också är på plats i ett rum fyllt av böcker och med en säng bara för mig.

I år hade jag tänkt att jag kanske skulle passa på att besöka Varbergs fästning. Eller så kanske jag skulle följa med vinterbadarna till kallbadhuset. Jag skulle definitivt ta ett bad i Leninbadet, även om det är lite väl kommunistvurmande för min smak. Men det kommer fler år och förhoppningsvis fler resor till Varberg.

Jag kommer att sakna alla mina bokbloggarvänner runt om i Sverige och det hade varit så roligt att få träffa dem igen. De flesta har jag inte sett sedan bokmässan i september. Men en vinfika med andra bokisar i veckan fick duga som ersättning. Det var supertrevligt och precis vad jag behövde efter en vecka med flytt och vab. Flytten var mentalt och fysiskt utmattande och vab är för en extrovert person som jag, oerhört ensamt.

Nu är det helg och vi ska roa oss bäst vi kan här på vårt hotell. Hoppas att vi får en frisk och vab-fri nästa vecka då vi ska flytta in i vårt nya boende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.