Intervju i Tidningen NU om ungerska författare

Under bokmässan, när jag var som sjukast, uppmärksammade Karin Thorsell på den folkpartianknutna Tidningen NU att jag hade varit på ett seminarium med ungerska journalister. Hon ringde och gjorde en intervju, men på grund av mitt tillstånd föll denna artikel i glömska för mig. Nu var Karin snäll och skickade ett pressklipp.

NU-artikel om Ungern på Bokmässan

Här är artikeln i sin helhet som knappast är läsbar här, men som finns i NU från den 1 oktober 2015.

NU-citat

Här är mitt citat från artikeln. Jag har tidigare skrivit om seminariet här. Jag har också skrivit om den bok som den liberala biståndsorganisationen Silc gett ut angående Ungern, Hej Herr diktator av Ulf Schyldt (red) och som Karin skrev om inledningsvis i artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.