Recension: Paige, Helena S; Hon går in på en bar och Hon går på bröllop; 2013

Hon går in på en bar och Hon går på bröllopHelena S Paige är en pseudonym för tre sydafrikanska författare; Paige Nick, Helen Moffett och Sarah Lotz. Hon går in på en bar och Hon går på bröllop är två interaktiva erotiska berättelser. Helen Moffett var en av de författarna som svarade mig på Twitter angående Sydafrikansk litteratur och jag letade efter böckerna på Amazon. Jag blev något förvånad när jag insåg att böckerna var översatta till svenska och fanns på Storytel (baren och bröllopet).

Du får följa en kvinna som är du själv och i ena boken går hon på en bar och kompisen dyker inte upp och i den andra ska hon på bröllop. Du väljer sedan själv vad personen ska göra. Ska hon dricka shots med en läcker DJ? Ska hon stanna på barnen och ragga på bartendern? Ska hon åka ensam till bröllopet eller tillsammans med en hon träffat en gång? Så går det vidare genom historien. De flesta vägar leder till hett sex med en läcker man. Men det är du som bestämmer om det ska vara en trygg, farlig, ung eller äldre person.

Det var lite roliga böcker med bra beskrivet sex. Jag gillar mycket att jag själv fick bestämma vilken kille hon borde satsa på, men det var mer i baren som jag hade det valet. På bröllopet blev det mest som det blev och där läste jag även lite olika varianter. Ibland slutar allt med samma resultat tillslut.

Det enda som jag verkligen inte fattade var tekniken. Jag läste via Storytel, men det gick inte att klicka sig vidare. Jag var själv tvungen att leta upp rätt kapitel och kunde då se vilka val jag skulle haft om jag valt annorlunda. Det förstörde illusionen om en berättelse som jag styrde.

Det fiffiga med dessa böcker är ju att du kan ta fram dem igen, när du är på annat humör, och läsa dem med nya val. Jag kommer kanske att återvända till dem. De var trevliga böcker, även om de var något enkla. Det var bra språk och det var fokus på en kvinna som väljer själv. Dessutom behövdes absolut ingen skämskudde!

Läs mer: Adlibris (baren), Adlibris (bröllopet), Bokus (baren), Bokus (bröllopet), Omnible (baren), Omnible (bröllopet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.