Hemma igen efter en vecka på Mallorca

Nu är vi alla hemma från en härlig vecka på Mallorca (eller inte riktigt, mina föräldrar åker fortfarande bil ner till Lidköping). Syftet med resan var att fira min pappa som fyllde 70 den 18 juni. Jag tror att han var mycket nöjd med upplevelserna. Jag var den enda av oss vuxna som aldrig varit på Mallorca förut, men pappa hade inte varit där på nästan 50 år, så vi var lite på samma våglängd. Det var mycket slappande och solande, men vi gjorde även en del utflykter. Jag ska berätta mer i detalj om flera delar av resan, men såhär ikväll visar jag några bilder och konstaterar att bokskörden endast blev en utläst bok (ofattbart trist bottenrekord) och en tegelsten läst till två tredjedelar.

Mallorca: Kusten utanför Deia

Mallorca är otroligt vackert. Detta är den lilla byn Deia mellan Soller och Valldemosa. Där bor bara kändisar med mycket pengar enligt vår guide. Jag ska återkomma om vår utflykt på flera sätt. Dels i positiv bemärkelse med allt vi fick se och dels i negativ med den utflyktsarrangör vi åkte med, men mer om det senare!

Mallorca: Jag och Hugo badar i poolen

Något av det bästa på resan var att Hugo lärde sig tycka om att bada. Vi bodde i ett hus i Alcudia med pool och här badar vi i den efter en dag på stranden.

Mallorca: Mamma och pappa i Valldemosa

Mina föräldrar på pappas födelsedag i Valldemosa utanför klostret där George Sand bodde med sin sjuke älskare Frederic Chopin.

Mallorca: Jag och Hugo på strandrestaurang i Alcudia

En bild från middagen på stranden i Alcudia igår. En trött liten kille och hans nästan lika trötta mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.