Hemma från Almedalen!

Det blev lite stressigt innan jag åkte så jag aviserade inte min frånvaro. Nu är jag hemma från Almedalen och det har nästan bara varit jobb och fritiden har bestått i att äta gott med mina kollegor på kvällarna. Lite rosévinsmingel hann jag med, men det har lite mist sin charm. Och så hann jag med lite intressanta seminarium. På resan dit och hem läste jag ut två böcker.

Det är roligt att jobba i Almedalen och det är fart och fläkt i en intensiv dag, men när politikbaksmällan la sig över Visby i morse kändes det konstigt att det är två partier kvar. Dags för ett nytt upplägg kanske?

Solnedgång över Visby

Vistelsen bjöd på vackra vyer…

Mysig gränd i Visby

…och många mysiga gränder.

Folkpartiballong i ett träd i Almedalen

Jobb, jobb, jobb i Almedalen. Jag slapp dock blåsa ballonger. 

Jag var inte så partysugen i Visby

Jag var inte så partysugen trots att barnet mitt var hemma. Det märks att jag nu är 36 och inte 20.

Nu väntar semester i fem långa veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.