Hemma från Almedalen ett helt dygn för tidigt

Idag skulle jag jobba hårt i Almedalen och sedan gå på lite olika mingel. Jag såg fram emot det. Igår började jag få lite ont i kroppen och idag hade jag ont i magen och behövde sitta på toa hela tiden. Dessutom kände jag mig sjuk i hela kroppen. Jag fick gå hem och sova. En gullig kollega kom hem till vår lägenhet och sa åt mig att åka hem. Hon är klok den där Anette!

Jag hittade en förbindelse till Nynäshamn och Landsort och nu är jag med de mina i Stockholms skärgård och mår lite bättre.

Jag hann ändå med en del i Visby. Förutom att jobba, hann jag träffa vänner och bekanta. Jag småpratade med föreläsare från universitetet, lunchade med min kusin och drack cava med Camilla ”Mind the book”!

Jag löser lärarbristen

Jag har jobbat med att servera lösningar på lärarbristen. Vi hade många fina förlag att välja på. Vissa politiker kunde inte välja utan tog allihop.Hitta klittan

Jag har hittat en klitta!

Birgitta Ohlsson signerar böcker

Jag har haft den äran att umgås med Liberalernas nästa partiledare (och hör sen!).

Visby by day

Jag har sett den fantastiska ringmuren i dagsljus.

Visby by night

Jag har sett den fantastiska ringmuren i skymning.

Det var tre år sedan jag var i Visby, jag hoppas inte att det dröjer tre år till jag kommer tillbaka.

2 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453

    Stackare, krya på dig!

    1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453

      Tack! Det är bättre nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.