Grattis Madonna 60 år och vila i frid Aretha Franklin

Madonna 60 år

En av mina stora idoler fyller 60 år idag. The Guardian har rankat  alla hennes 78 singlar. Jag håller med om att Like a prayer är bäst, både objektivt och subjektivt. Jag älskar Madonna för att hon är så cool, hon vågar vara sig själv och hon räds inte att bli kallad bitch. Mellan 1985 och 1995 var hon också någon jag lyssnade på och vars låtar jag kunde alla texter till.

Jag tror många av oss har vår egna best of Madonna-listor. Här kommer min tio i topp. Vilken är din?

Like a prayer

Vogue

Cherish

Hanky Panky

This used to be my playground

Material girl

Papa don´t preach

Now I’m Following You (1 och  2)

Express yourself

Crazy for you

En stor artist gick idag ur tiden. Henne minns jag med med Say a little prayer. Aretha Franklin, vila i frid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.