God fortsättning och se fram emot julboksmaraton!

Hela familjen Lager-Ericson. Julafton 2018.

Hela familjen Lager-Ericson. Julafton 2018.

Det är juldagen och jag har haft en fantastiskt fin julafton. Jag fick fina presenter, även om inte mycket är läsbart nuförtiden. Det där med böcker har jag, som traditionen bjuder, åtgärdat på julaftons kväll med en beställning på Adlibris.

Jag hoppas att ni har läst och gillat min julkalender i år! Det är roligt att skriva, men tar mycket tid. Jag har inte hunnit med så mycket mer och har många recensioner på gång. En sak som inte har kommit upp här på bloggen än är det här med julböcker. Fenomenet verkar ha kommit till Sverige med besked, i alla fall om man få tro bokbloggarna. Jag har själv gärna läst någon romantisk  bok som utspelar sig i vintertid just kring jul, men när jag ser omslagen på julböckerna som nu kommer på löpande band, blir jag oftast avskräckt. Feelgood i all ära, men det får inte bli för smörigt.

Utan att egentligen utmana mig så har jag gett mig den på att hitta en julbok jag gillar den här julen. Jag har läst och läst, avbrutit läsning för att jag inte orkat och sen återupptagit läsning. Eftersom jag ligger efter i mitt recenserande på grund av kalendern, bestämde jag mig för att bjuda er på ett julboksmaraton. Jag kör på årets näst sista dag, söndagen den 30 december och det återstår att se hur många recensioner ni kommer att få ta del av. Läget just nu är två avslutade, två påbörjade och en tänk.

Utöver recensioner så tänkte jag buda er på spaningar från andra bloggar och sammanställa vad de läst och tycker och förhoppningsvis kan jag avsluta dagen med lite tips inför kommande jular. Häng med, som vi säger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.