God fortsättning och hoppas att ni hade en riktigt fin julafton!

Familjen på julafton 2021

Jag önskar er alla en god jul och en god fortsättning på julen och hoppas att alla hade en fantastisk julafton. Det hade jag. Den var i mindre skala, men det är också mysigt och skönt att kunna göra allt i sin takt. Vi åt ett småskaligt julbord till lunch med skinka, sill och det småvarma och så lyxade vi på med lax, rom, skagenröra och massa olika korvar och patéer på kvällen. Det gick ingen nöd på oss!

Jag fick massa fina julklappar, men inga böcker eftersom ingen kan köpa böcker till mig. Det roligaste paketet var en stor låda med mistel och en kanelstång i, precis som i Love Actually (men maken hittade ingen järnek). Paketet innehöll diamanter och inte en Joni Mitchell-CD så jag är mer än nöjd! Mina barn gav mig pokemonpussel och vuxenlego så jag har att göra under lång tid framöver.

Min vana trogen gav jag mig själv en julklapp på julaftonsnatten. I år blev det en årsprenumeration på Tranans bokutgivning. Jag ångrade att jag inte tog det förra året så i år unnar jag mig ett års fantastisk läsning i bokformat!

Barnen på julafton 2021

Barnen var oerhört nöjda med paket och allt runtomkring och här får storebror en Mincraft-lampa av sin lillasyster. Idag kommer kusinerna och då ska det lekas för de små och ätas för de vuxna. I den här familjen ska vi fira i dagarna tre så först på måndag kommer jag att kunna slappna av. Vi gör inte detta för att vi måste, utan för att vi vill och tycker det är kul (så ingen tror att jag försöker jaga mig till en martyr här).

Familjen Lager Ericsons julgran 2021

I år hade vi en synnerligen symmetrisk och vacker gran! Imorgon kommer en sammanfattning av julkalendern och sen laddar jag inför julboksmaraton den 30, som nu är en tradition här på bloggen. Det kommer recensioner och månadens feminist och annat smått och gott innan dess.

God fortsättning!

3 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email är taget ur bruk sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323

  Vilket bra tips med årsprenunerationen! Den ska jag också ge mig själv 🙏

  1. Deprecated: get_user_by_email är taget ur bruk sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
   • Hanna29 december, 2021 kl. 10:44
    Författare
   • Svara

   Såklart du ska! Bästa presenten ju 🙂

 2. Deprecated: get_user_by_email är taget ur bruk sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323

  Och god fortsättning! (Jag blev så exalterad av den där prenumerationen att jag helt glömde bort att skriva det. )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.