Glöm inte att rösta i årets bok!

Årets bok 2019

Årets bok är en trevlig tradition de senaste åren. Nu har omröstningen varit igång länge och det har gått att rösta varje dag. Men det är inte försent att rösta, även om det inte blir så många gånger. I år är det så oturligt att jag bara läst en av de nominerade böckerna. Jag brukar ha lite svårt att välja, men i år är det inte det.

Silvervägen av Stina Jackson var en bra deckare och min röst kommer att tillfalla den. Jag hade tänkt att läsa och har faktiskt även påbörjat Pachino av Min Jin Lee, men nu är det så många andra recensionsböcker som måste gå före så den fick stryka på foten. Såklart är det inte försent att läsa den. Skulle den gå och vinna får jag ett ännu starkare incitament att faktiskt göra det!

Gå in och rösta på årets bok, du har till på söndag på dig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.