Glögg hos Skugge & co

Igår var jag på glögg hos Skugge & co eller Constant reader, som förlaget heter. Det var mycket trevligt och trångt i en liten lokal på Klevgränd på Söder. Mycket julstämning! Jag hade med mig Selma eftersom hon fortfarande äter från mig

Utsikt från Klevgränd

Jag hade ingen aning om var Klevgränd låg eller hur man kom dit. Det visade sig att vara bäst att gå från T-baneuppgången på Götgatan till Klevgränd och fortsätta framåt. Alla andra vägar verkade innehålla många trappsteg och det funkar ju inte med barnvagn. Väl utanför var det mödan värt. Otroligt vacker utsikt!

Bokbord hos Skugge & co

Ett härligt bokbord med böcker för 30 kronor bjöds det på. Jag köpte inget då jag har flera av den (några dessvärre olästa fortfarande). Nina och Simone är en favorit och Tala är guld ska jag borde och läsa snart.

Selma, Boktokig och jag

Vi träffade många trevlig kända och okända människor på minglet. Här är Selma, jag och Eva Boktokig som vi även pratade med på Nobelnovellfesten för några veckor sedan. Vi träffade även Sofia Mirjamsdotter som jag bara känner via sociala medier. Sedan fick jag hälsa på Linda Skugge som varit lite av en idol i många år. Hon blev nästan lite bestört när hon fick höra att jag och min man en gång förenats i vår förtjusning över hennes krönikor.

Rödvinsbokcirkeln

Vi träffade också delar ur Rödvinsbokcirkeln som fyndande bland böckerna. Eftersom nu typ alla säger åt mig att jag bör läsa Tala är guld och Emeli och Maria också gick på det och köpte ett ex MÅSTE jag ju läsa den, eller hur?

Selma på tunnelbanan

Selma var trött med glad efter evenemanget och fick toppa dagen med middag på lokal krog i Sjöstan. Fast gladast var hon nog när hon kom hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.