Födelsedagsfriande, flyttförberedande och bokmässa – septembersummering 2019

Selfie med Helen Pankhurst på bokmässan 2019

Coolaste mötet ever, jag och Helen Pankhurst. September 2019.

September har varit en helt hysterisk månad för mig. Först bestämde vi oss för att sälja lägenheten och den som gjort det vet att det betyder att forsla bort typ halva ditt bohag. Sedan fyllde Hugo år, som alltid den 4 september. Barnkalas och släktkalas följde på det. Allt toppades med bokmässan och visningshelg som sammanföll. Jag höll på att kollapsa efter att försäljningen var påskriven tidigare i veckan, påfrestningen innan var enorm.

Månaden avslutades med bokmässan och den var ovanligt intensiv i år. Men jag hade det mycket trevligt och roligt som vanligt. Jag var nog på fler seminarium än vanligt och jag hade två viktiga intervjuer inbokade så det var minst sagt fullt upp. Sedan hann jag med att träffa vänner, äta räkmacka och – faktiskt – sjunga karaoke.

Jag har inte läst så mycket, det säger sig själv. Jag ligger efter mitt läsmål och allt jag har läst har varit böcker kopplade till mina åtaganden på bokmässan. Men utmaningarna är antingen slutförda eller så känns de inte längre relevanta. Jag får kanske ta mig en funderare på om jag ska starta någon ny utmaning eller hur jag vill göra resten av året.

Instagram

En stor nyhet i augusti var att jag skapade ett Instagramkonto för Feministbiblioteket och därmed renodlar det till litteratur och kultur-relaterade bilder.

Feministbiblioteket på Instagram

Gå in och följ om du inte redan gör det! Över 250 följare och det krävs ju lite fler för att kalla sig en influencer 🙂

Månadens läsning

Månadens språk: Jag tror att jag har hoppat av denna utmaning.

Nobelpristagare: Nu ska jag återgå till att förbereda nobelfest!

Lyrik: Inget nytt. Jag skulle läsa sydkoreansk lyrik, men glömde min nyinköpta 10-tal på tåget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.