Födelsedagsfirande och bokmässan – septembersummering 2023

Jag och Abdellah Taïa

September rivstartar som varje år med Hugos födelsedag. Det var släkthelg och LAN-party och firande på själva födelsedagen. Sedan fyllde tidningen NU år och vi försökte få till en fest, men med desarmerad styrka och en tidning att ge ut en gång i veckan, fick vi tyvärr skjuta på det. Jag insåg i år att med se semester kommer ju september farligt snabbt.

September avslutades som vanligt med Bokmässan i Göteborg. Nu var mitt fokus lite annat eftersom jag jobbade även för lönen på mässan (jag hade inte semester som jag brukar). Dessutom lycakdes jag bli sjuk på mässan och de där rinniga ögonen var inte trötthet, utan sjukdom. Jag bokade om och åkte hem sedan på lördagen och det var ett bra beslut. Jag fick i alla fall en selfie med den marockanska författaren Abdellah Taïa 8se bild).

Min läsning

Jag har lyssnar mycket på ljudböcker, men läsningen har kommit lite i skymundan. Jag behöver hitta lässtunder, men är oftast för trätt när jag kommer hem. Energin räcker till mobilspel och ljudbok. Sedan behöver jag kanske en ny rejäl utmaning. De jag hade har tagit slut.

Läsa jorden runt: Ett nytt land prickades av i september:

  • Island

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.