Feministbrud som snart 30-åring i Bangkok

Imorgon går vi in i årets absolut tristaste månad. För att muntra upp mig själv längtar jag tillbaka till min första långresa till Asien, som jag och min man gjorde i Februari 2007. Min 30-årsdag skulle firas på en paradisstrand mot slutet av resan. Här är en bild från resans första dag på Grand Palace i Bangkok. Veckans #throwbackthursday blir således feministbrud som snart 30-åring.

I Bangkok på Grand Palace

Jag hade sett guldpagoderna i ett spel i min barndom. Jag vet att jag tyckte det verkade fantastiskt, men samtidigt skrämmande. Jag hade ju aldrig sett något liknande. Kul att se det och mäktigt att få uppleva något jag i min barndom nog trodde att jag aldrig skulle få se i verkligheten.

Munkar i Bangkok

En bonusbild: Munkar fotar varandra på Grand Palace i Bangkok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.