Feministbrud leker journalist på Folkpartiets webb

Idag tycker jag att ni ska ta och titta in min intervju med EU-minister Birgitta Ohlsson!  Jobbet som webbredaktör har många sidor. Jag vet inte varför jag låter så hes. Det här är min andra insats som webb-journalist och den första sedan föräldraledigheten. Kanske har jag gjort några framsteg, kanske inte. Det lär i alla fall bli fler små filmer i framtiden.

Birgitta Ohlsson pratar om Europas utmanare. Intervjuare: Hanna Lager.

Är du inresserad av vad vi har att säga en dag som denna kan du läsa vår webbnyhet här (som jag såklart också varit inblandad i).

Det var allt från Hanna, webbredaktör på Folkpartiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.