Fem böcker kvar att läsa!

Goodreads

Jag började detta år med att registrera en så kallad reading callenge på Goodreads och nu skulle här läsas 150 böcker! Mycket ambitiöst med tanke på att jag var gravid och väntades vara mammaledig med liten bebis en stor del av året.

Mycket riktigt blev just veckorna runt Selmas födelse lite kritiska och jag var så mycket som fem böcker efter mitt schema och såg ut att missa målet redan i juni. Men jag hämtade upp det med några ungdomsböcker och framförallt serieböcker och var snabbt på banan igen. Nu har jag under hösten legat bra till länge men visp blev december och nu är det inte lågt kvar på året.

Kvar är nu fem böcker till jag når mitt mål. I normala fall är det inga som helst problem för mig att läsa fem böcker på två veckor, men det är inte vilka två veckor som helst jag har framför mig. Ni som inte har barn, eller större sådana, ser säkert julledigheten som oceaner av lästid. Jag ser mer umgänge med både barn och vuxna = mindre lästid.

I vilket fall, nu börjar nedräkningen. De böcker jag har igång just nu är:

Sängbok: Tala är guld av Cammie McGovern (precis börjat på)

Lågintensiv tyngre bok: Levande och döda av Hang Kan (läst ca 30%)

Amningsbok på Storytel: Strålande morgondag av Ishmael Beah (läst ca 20%)

Ljudbok/promenadbok: I’ll take New York av Miranda Dickinson (lyssnat ca 25%)

Det finns en seriebok i hyllan att ta till om tiden skulle tryta. Vad säger ni, fixar jag detta? Följ min nedräkning härpå bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.