Dags att avsluta mitt jorden runt-projekt

Världskarta

Jag läser inte så mycket nu för att jag befinner mig på landet med två små barn. På kvällarna får jag istället försöka fylla bloggen med annat intressant bokligt. Just nu funderar jag på hur jag ska ro iland mitt jorden runt-projekt. Det är inte många länder kvar nu, men å andra sidan är det inga lätta länder.

20 länder har jag kvar och jag behöver all hjälp jag kan få att hitta titlar. helst romaner, dokumentära böcker eller biografier men författaren måste vara född i landet eller åtminstone ha stark koppling dit. En bok är påbörjad och två står på tur och de titlarna är ifyllda nedan. Hjälp mig fylla på!

Centralafrikanska republiken
Djibouti
Ekvatorialguinea
Etiopien
Gambia
Guinea
Komorerna
Lesotho
Libyen: Hisham Matar – Att återvända
Maldiverna
Mauretanien
Namibia: Neshani Andreas – Purple Violet of Oshaantu
Nepal
Niger
Oman
Seychellerna: Glynn Burridge – Voices
Swaziland
Tadzjikistan
Tchad
Västsahara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.