#bookaday 30:e juni – Boken jag aldrig skulle göra mig av med

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Would save if my house burned down.

Kärlek och upprorMitt väl lästa och tummade ex av ungdomslyrikantologin Kärlek och uppror skulle jag inte vilja bli av med i första taget. Jag fick den som present på ett skrivarläger jag var på när jag var fjorton år. Boken är fantastisk och innehåller många favoritdikter som jag har prickat för och ringat in, men lika mycket så handlar det om det underbara lägret. Där fick jag minnen och vänner för livet och det värmer fortfarande i hjärtat när jag tänker på alla diskussioner, roliga upptåg och skratt. Allt detta finns såklart kvar även om boken försvinner, men jag tycker mycket om att bläddra i boken och tänka tillbaka på sommaren 1992.

2 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Åh, jag absolut älskade och älskar fortarande den här boken.

    1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

      När mitt barn är tillräckligt gammalt ska han få en egen sådan har jag bestämt. Alla barn borde få det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.