#bookaday 28:e juni – Inhandlad i min favvoaffär

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Bought at my fave independet bookshop.

Et dukkehjemDet finns ju inte så många självständiga bokhandlare nuförtiden och jag är ett stort fan av de stora nätbokhandlarna som har allt, men det har inte alltid varit så. När jag var nyinflyttad i Göteborg fanns det en liten bokhandel på baksidan av Humanisten. Cono Sur tror jag den hette. Den hade billiga priser och ett för oss som pluggade humaniora, ett bra utbud. Där köpte jag en del kurslitteratur, men efter bara något halvår skulle den slå igen. Då reade de ut allt för inga pengar alls och jag gjorde en hel del fynd. Bland annat minns jag att jag köpte Henrik Ibsens Et dukkehjem där. Den ville jag läsa så jag slog till. Det blev några fler Ibsen och lite annat smått och gott. Men trots alla fynd skulle jag länge sakna Cono Sur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.