Boksnack i Almedalen

Jag och min vän Catrine Norrgård bjöd in till ett boksnack i Almedalen igår.  Vi hade sett framför oss härligt fika på en filt i gröngräset, men så ville ej vädergudarna. Vi bestämde oss för att sätta oss på Kallis istället eftersom vi inte blev så många. Förutom jag och Catrine så kom Camilla från Mind the book (som också är bloggambassadör för bokmässan) och min gamla gymnasiekompis Sandra som jag inte träffat sedan jag tog studenten. Som det brukar bli när boktokar träffas pratade vi ganska mycket om annat än böcker, men vi lyckades avhandla konsten att skriva en bra bok, är Egenmäktigt förfarande en bra bok och olika sätt att läsa. Det var en mycket trevlig eftermiddag, trots regn.

Dåligt väder i Almedalen

Vädret var inte på vår sida.

Catrine och Camilla på Kallis i Visby

Catrine och Camilla.

Jag och Sandra på Kallis i Visby

Jag och Sandra.

2 kommentarer

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

    Låter trevligt! Hoppas ni kände att jag var med ”in spirit”!

    1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

      Det gjorde vi Sanna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.