Bokpromenader i Gamla Stan och på Söder

Gamla Stan

Två eftermiddagar och två härliga (nåja) bokpromenader! Igår var jag på bokpromenerat i Gamla Stan. För första gången har bokförlagen där slagit ihop sig till en gemensam julmarknad. Jag var hos Volante, Printz, Weyler, Atlantis, Carlsson och Sekwa.

Böcker, böcker, böcker

Idag var jag på promenad på Söder. Den årliga bokbasaren bland oberoende förlag var idag. Jag hann med Tranan, Leopard, Galago, Ordfront, Alfabeta och Novellix.

Söders höjder

Jag vill inte påstå att promenaden var trevlig, eftersom det regnade eller duggade hela tiden. Men jag fick se kvarter jag inte sett förut och det är ju alltid kul!

Hanna på bokjakt

Jag hade med mig tunga påsar på min promenad mot förskolan i Danvikstull. Jag avslöjar inte vad jag köpte, för mycket är julklappar. Jag kan avslöja att det blev en hel del isländskt på Weyler och några fina noveller. Eventuellt något mer. Eventuellt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.