Bokcirkel om Alice Munros Brinnande livet

Brinnande livetJag har läst ut Alice Munros senaste novellsamling Brinnande livet. På Facebook pågår en bokcirkel om novellerna för fullt och jag har fått flera nya infallsvinklar. Jag tyckte mycket om den och Alice Munro är verkligen en värdig vinnare av Nobelpriset i litteratur.

Jag kommer inte att recensera boken här och nu, för jag vill invänta alla diskussioner från cirkeln och så har jag kommit på en bra idé. Novell-lördag får bli novell-tisdag den 10:e december. Temat är givet: Alice Munro.

Förutom att läsa något mer av Munro fram till Nobeldagen ska jag läsa alla nobelpristagare sedan 1970. Jag läser australiensaren Patrick White just nu och sedan har jag två poeter kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.