Avslutning novell-lördag: Moçambique

Moçambiques flaggaIdag har temat för novell-lördag varit Moçambique och jag har läst två noveller., Det var de enda två novellerna i Tranas samling från Moçambique. Båda två var mycket bra och jag har svårt att välja ut den bästa. Men jag måste ju ändå kora en vinnare som jag gör varje vecka.

Bästa novell alla kategorier: Kärlekens ärr

Lärdom av noveller från Moçambique: De handlar om krig, fattigdom och har alla en känsla av hopplöshet.

Nu ska jag läsa kinesiska noveller, men kommer inte att köra kinesisk novell-lördag riktigt än. Därför får jag återkomma med nästa tema och datum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.