Artikel i nättidningen Salong K 2006

Hanna i Salong K

Den 11 november 2006 blev jag intervjuad i den dåvarande nättidningen Salong K. Feministbiblioteket startade officiellt den 1 oktober 2006. Jag har länge grämt mig över att jag inte tog en skärmdump, men så kom jag på det där med webbarkiv och artikeln fanns faktiskt kvar! Tyvärr har å, ä, ö försvunnit samt alla bilder, men det var bilden ovan som illustrerade artikeln som ni, med viss svårighet, kan läsa nedan.

Artikel i Salong K

Eftersom skärmdumpen är så ful så la jag inte ner jättemycket tid att se till att bilden ovan blev tipp topp. Det skär lite i mitt webb-hjärta, men vad sjutton, det finns viktigare saker att lägga ner tid på.

Här är länken om jag vill testa i något annat arkiv någon gång: Artikel i nättidningen Salong K 2006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.