Äntligen är jag ny på jobbet igen!

Stockholm i eftermiddagsljus

Stockholm i eftermiddagsljus. Mars 2022.

Jag har verkligen längtat efter att göra något nytt och att återigen jobba politiskt. Det har gått tillräckligt lång tid från det att jag gjorde det sist till att jag nu gick in genom dörrarna på Liberalerna i Stockholm. Sist jag jobbade hette partiet Folkpartiet och jag jobbade för riksorganisationen. Snart ska jag dessutom hänga mer i stan, dels för att jobbet kräver det men också för att pandemin är ”över”.

Igår var en kaosdag. Det var fullt med folk på kontoret, ingen som hade tid för mig och inget funkade. Tillslut hittades min dator – som funkade! – och jag kunde fixa det som fixas måste inför lördagen. Idag har vi nämligen konferens och jag är ansvarig för att ca 20 personer ska fotograferas (och därtill sminkas). Det kommer att bli en lång dag imorgon, både för att det är många timmar och för att det är mycket att göra.

Bara på en dag, en dag av kaos och en dag när jag nästan är mer förvirrad än klok, känner jag att jag älskar det. Jag är på rätt plats och det är underbart! Jag hoppas kunna blogga lika mycket på min fritid som tidigare, men framtiden får utvisa hur det blir med den saken. Det kommer att bli en söndag i slappandes tecken, eftersom det blir min enda lediga dag den här veckan. Trots det kommer det inte att kännas trögt att gå till jobbet på måndag.

Trevlig lördag och imorgon blir det mer boksnack här! Idag läste jag till exempel ut den underbara finlandssvenska romanen Galanterna av Mia Franck. RFence9ojn senare, men kan redan nu säga att jag rekommenderar den varmt och speciellt inläsningen som görs på klingande finlandssvenska av författaren själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.