100 dagar 100 inlägg?

Header 2.0

För några år sedan såg jag en bloggutmaning om att skriva 100 blogginlägg i följd. Jag har ofta känt för mycket press för att klara av att hoppa på något sådant. Men så insåg jag efter sisådär 30 inlägg att jag faktiskt inte hoppat över någon dag så då tänkte jag att jag kör. Nu har jag gjort 50 blogginlägg i rad och jag hoppas att jag klarar av att hålla lika länge till!

Detta inlägg kan ju i och för sig se som någon slags utfyllnad, och det är det kanske, men faktum är att jag har en hel del jag har tänkt skriva om. Idag tänkte jag publicera en text om Europaparlamentsvalet, men det får jag fila på lite till. Sedan har jag en del böcker som snart kommer att vara utlästa och under Kristi Himmelsfärd tänkte jag göra något kulturellt med barnen och skriver säkert om det också.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Det har varit mycket vara uppe sent och jag och min man har bara pratat politik och hus de senaste dagarna att jag kan behöva lite verklighetsflykt. Nu ska jag börja läsa Denise Rudbergs Det första chiffret och så ska vi se om jag kan komma vidare i Jordens dans av Oka Rusmini, som är min månadens språk-bok på indonesiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.