100 blogginlägg i rad igen!

100

Nu har jag inte gjort något väsen av det, men jag har faktiskt bloggat 100 dagar i rad i och med detta inlägg. I december hade jag fullt upp med kalender, nobelpristagare och Wien-resa så jag började att planera inläggen och schemalägga i förväg. Jag har fortsatt med det och det känns hur bra som helst. Jag har sagt till mig själv att jag inte måste publicera något varje dag, men hittills har det inte varit några problem.

En sak som gjort att jag har kunnat fylla ”luckor” är att jag kommit på att när jag inte vet vad jag ska skiva om så kan jag alltid skriva om en barnbok. Jag har massor av bra barnböcker som ska vill skriva om, men som ofta får stå tillbaka för något mer spännande. Nu samlar jag på dem och tar dem när jag får bloggtorka.

Tack alla läsare för att ni läser och kommenterar! Det ger mig styrka att fortsätta. Nu kör jag stenhårt för 100 dagar till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.