Snart blir det Europafest!

EuropaflaggorFörsta veckan i mars är det Europafest på bloggen! Då kommer jag fira att EU-läsningen är i mål och det kommer att firas hela veckan lång. Det kommer massor av inlägg från flera olika bloggar med tips på europeiska böcker och författare. Det kommer rapporter från utlandet och jag kommer själv att liverapportera från Berlin.

Mycket vänliga bokförlag har skänkt böcker av europeiska författare till utlottning och det kommer att ordnas tävlingar för er som vill vinna.

Jag kommer att publicera massor av listor på litteraturtips från hela Europa och både av manliga och kvinnliga författare. Det kommer också komma många andra kulturtips på bland annat bra film, musik och konst från Europa.

Det är en Europavecka, även om jag läst böcker från alla EU-länder och det är en vecka där jag inte bara riktar in mig på kvinnor, även om kvinnor och feminism såklart fortfarande är huvudfokus.

Vill du vara med? Det är inte för sent att komma med tips om innehåll eller själv delta. Vill du ge dina fem bästa europeiska boktips? har du något kul att berätta om utgivningen i ett annat europeiskt land? Eller har du något annat kul att berätta som är kopplat till Europa och kultur? Mejla mig på hanna@feministbiblioteket.se!

Missa inte Euopafesten som startar 29 februari!

2 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4713

  Hjälp jag skulle ju maila tips, försöker få till under veckan!

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4713
   • Hanna7 februari, 2016 kl. 07:09
    Författare
   • Svara

   Det är ingen brådska! Nästa helg går bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.