Snart är det julkalender här på bloggen!

Italienskt julpynt

Nu är det bara två dagar kvar innan julkalendern sätter igång! I år kommer du att få läsa 24 kvinnor som bör får eller borde fått nobelpriset i litteratur. Akademien som fortfarande inte har kommit i ordning får här 24 bra tips av mig.

Jag hade tänkt att vara välplanerad och har skrivit alla redan, men så har det naturligtvis inte blivit. Det är dock tillräckligt många skrivna för att jag vet att jag inte ska behöva göra er besvikna någon dag här i början. Lite datahaveri har gjort att jag inte har någon bra lista på vilka jag ska skriva och vilka jag har kvar, men den ligger på någon usb-sticka att plocka fram när jag hittar den…

Följ taggen 24 Nobelpriskandidater 2018, här på bloggen eller #24nobelpris i sociala medier. Eftersom allt inte är färdigskrivet än finns det en liiiiiten lucka för tips. Men det mesta är klart. Jag hoppas att ni har lust att diskutera! Inget är skrivet i sten och jag hoppas på många medhåll, mycket kritik och en och annan förvåning.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.