Melodifestivalen på plats!

Jag var och såg melodifestivalen på plats på Friends Arena igår kväll och det var verkligen en fantastisk upplevelse! Schlagerfan som jag är blev jag överlycklig när min schlagerointresserade make bokat biljetter till oss som födelsedagspresent. Farfar vaktade Hugo, jag kastade mig hem från Folkpartiets riksmöte i Örebro och med hjälp av brorsan och hans bil kunde vi båda komma till arenan i tid. Dock fick vi inte mycket till mat. Det såldes samma sak som på fotbollsmatcher så vår middag bestod av en liten hamburgare och popcorn. Till det drack vi folköl. Inte så glammigt.

Melodifestivalen

Desto glammigare var tillbehören som maken köpt till. Här syns vi med en fjäderboa och en ljussnurra.

Sannna Nielsen vann melodifestivalen

Även om det var brant som i helvetet så var det otroligt mäktigt att se festivalen uppifrån. Här framför Sanna Nielsen vinnarbidraget.

Trots att vi var på plats tittade vi mest på TV:n för där såg vi ju bäst 🙂 Vilken låt hejade jag på? Sanna när det stod klart att det stod mellan henne och Ace, innan dess skrEllen Benedicktsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.